Traktorji ZETOR

Traktorji Zetor so  zaradi enostavne uporabe in poceni vzdrževanja med slovenskimi kmeti zelo priljubljeni. Po neuradnih ocenah naj bi bilo v Sloveniji v uporabi okrog 20.000 traktorjev Zetor. Generalni zastopnik za prodajo traktorjev Zetor smo že od leta 1990. Trgu nudimo celotno paleto traktorjev, hkrati pa smo generalni uvoznik originalnih rezervnih delov Zetor in tudi generalni serviser na območju Slovenije.
S pomočjo naših pooblaščenih prodajalcev in serviserjev  vam skušamo zagotoviti kakovostne  storitve na območju celotne Slovenije.

AKCIJA MESECA - Zetor Proxima 80 (+ 400 kg uteži)

AKCIJA MESECA - Zetor Proxima 80 PVH (sprednja hidravlika in priključna gred + 300 kg uteži)

Trenutna ponudba traktorjev Zetor:

PROXIMA

Model PROXIMA je na voljo z močnimi in odličnimi Zetor turbodizel motorji, moči 65, 76, 89 in 97 KM. Kot vsi ostali traktorji Zetor, je tudi PROXIMA, že v osnovnem paketu, opremljena s kompresorjem in avtomatsko kljuko za enoosno prikolico, poleg tega pa ima v standardni opremi še: nastavljiv volan, sovoznikov sedež, delovne luči, 6 hidravličnih priključkov s sistemom za lovljenje olja...). Kot dodatno opremo pa si lahko uporabniki izberejo še: sprednje hidravlično dvigalo, sprednjo priključno gred, klimo, širše pnevmatike, dodatne uteži, rotacijsko luč,...).

PROXIMA PLUS

Traktorji Zetor PROXIMA PLUS se uvrščajo v kategorijo srednje težkih traktorjev in uporabniku, kot je razvidno že iz imena, prinašajo predvsem PLUSE! Traktorje te serije odlikujejo predvsem zanesljivost, visoka zmogljivost in nizki stroški vzdrževanja. Na voljo so originalni Zetorjevi motorji moči: 89, 97 in 108 KM. PROXIMA PLUS ima menjalnik 16+16 s ''polovičkami'' ( 4 glavne prestave in 2 reduktor prestavi ) ter mehanski ''invertor'' za spreminjanje smeri vožnje ( naprej/nazaj ).

PROXIMA POWER

Traktorji serije Zetor PROXIMA POWER so na voljo z motorji moči od 89 do 117 KM. Učinkovitost motorjev z rastjo moči narašča. Motorji izpolnjujejo pogoje evropskih direktiv o porabi goriva in izpušnih plinov (EURO III). Omeniti velja tudi hlajeno viskozno sklopko, znižan nivo hrupa in nizko porabo goriva. Pri seriji Proxima Power je potrebno izpostaviti predvsem nov menjalnik t.i. powership 24/24 (3-stopenjski) z EH invertorjem, ki omogoča izredno natačno izbiro želene delovne ali potovalne prestave. Ročica popolnoma novega EH invertorja je priročno nameščena na levi strani volana, Power shuttle sistem pa omogoča vozniku traktorja prestavljanje brez uporabe sklopke.

FORTERRA

Trenutno predstavljajo traktorji FORTERRA družino najmočnejših traktorjev tovarne Zetor. Turbodizelski motorji razvijajo moč od 97 do 136 KM in so na voljo v 5 različnih izvedbah. Traktorje odlikuje moč, vzdržljivost, zanesljivost, visoka storilnost in nizki stroški vzdrževanja. Model Forterra ima trostopenjski, popolnoma sinhroniziran menjalnik s prestavami 24 naprej in 18 nazaj. Za lažje pretikanje pa služi PowerShift funkcija s katero lahko prestavljate brez da bi stiskali pedalko sklopke. Vsi modeli Forterra (tudi HSX) so standardno že opremljeni s klimo, sovoznikovim sedežem, nastavljivim volanom, kompresorjem, avtomatsko kljuko, 4-mi hitrostmi zadnje priključne gredi (450/450e/1000/1000e), zaporo diferenciala in 4-kolesnim pogonom.

FORTERRA HSX

Traktor FORTERRA HSX je s svojim varčnim, 16V ECO Zetor motorjem, v svojem razredu in v eminentni družbi ( Fendt, Case, John Deere, Class, MF, New Holland, Deutz-Fahr, Valtra in Lindner ) dosegel odlično 2. mesto na ti. Power-Mix testu, ki ga je organiziralo, neodvisno, Nemško kmetijsko združenje (DLG) in kjer se je ocenjevala poraba goriva pri različnih delih (oranje, košnja, vleka, baliranje, brananje,…). Forterro HSX odlikuje tudi inovativen sistem Hitchtronic, ki avtomatsko prilagaja zadnjo hidravliko pri oranju in s tem omogoča upravljavcu traktorja, da svojo pozornost usmeri na vožnjo in ostale stvari, hkrati pa sistem Hitchtronic, zaradi svoje optimalnosti in avtomatike, pripomore tudi k zmanjšani porabi goriva. Zetor motorji z močjo od 97 do 136 KM, odličen menjalnik 30/30, z EH invertorjem in tretinjkami ter avtomatska sklopka, so zagotovilo, da boste še tako težko delo opravili z lahkoto in uspešno. Nizka poraba, nizki stroški vzdrževanja, bogata standardna oprema, EHR hidravlika ter preizkušena Zetor tehnologija pa naj bodo vaše vodilo za nakup traktorja.

FORTERRA HD

FORTERRA HD - najbolje opremljen traktor iz serije Forterra. Nova Forterra HD je opremljena z odličnim 16 ventilskim in 4 valjnim Zetor motorjem, ki ga odlikuje zalo nizka poraba goriva (že preizkušeno pri HSX modelu). Forterra HD se s tem uvršča v sam vrh najvarčnejših traktorjev v svojem razredu. Pomembna novost pri Forterri HD je ergonomsko oblikovana, več-funkcijska nadzorna plošča. Nadzorna plošča se nahaja na desni strani voznikovega sedeža, zato ima voznik vse komande ergonomsko razporejene in na dosegu roke. Celotna kabina je narejena tako, da vozniku omogoča kar se da lahko in učinkovito upravljanje z raznimi funkcijami. Za dosego večje nosilnosti, je bilo, pri Forterri HD, ojačano ohišje pogona, prav tako pa je bila podaljšana zadnja os (za 22 cm). Traktor je tako težji, bolj stabilen in prenese večje obremenitve. Sprednji pogon na osi ima 100% zaporo diferenciala, prav tako pa je sprednja os vzmetena, kar v kombinaciji z vzmeteno kabino in pnevmatskim sedežem (voznik) pripomore k najvišjemu udobju uporabnikov Forterre HD. Celotno upravljanje hidravlike je pri modelu HD sedaj na voljo preko stikal elektro-hidravličnih ventilov in Joystick ročice.

CRYSTAL

KRISTALNO jasno - Zetor CRYSTAL.

Legenda se vrača! 

CRYSTAL najmočnejši Zetor (160 ali 150 KM) in eden od najbolje prodajanih Zetorjev vseh časov prihaja ponovno na trg. Kupcem se bo predstavil popolnoma prenovljen ( 6 valjni Deutz Fahr motor, nova oblika in dizajn, bogatejša standardna oprema,... ).

Preprost za upravljanje, z zmogljivim 6 valjnim motorjem z visokim navorom, velika medosna razdalja, vzmetena sprednja prema in kabina, štiri hitrosti priključne gredi, prostorna in udobna kabina z minimalnim hrupom, nizki stroški vzdrževanja in obratovanja. To so lastnosti, ki Crystal-a naredijo za pravega sodelavca za težko delo.

MAJOR

Zetor MAJOR je zanesljiv traktor srednjega razreda, vsestransko uporaben, idealen tako za kmetijsko kot industrijsko rabo. Zetor MAJOR je na voljo v 2 jakostnih razredih s 45kW (61 KM) in 55kW (80 KM) ter z novim Deutz Fahr turbo motorjem (2925 cm³). Zetor MAJOR - manjši, kompaktnejši traktor v kategoriji moči do 80 KM. Spominja na model z enakim imenom, ki je bil eden najuspešnejših traktorjev v zgodovini traktorjev Zetor. Zanesljiv, močan in enostaven za vzdrževanje. Namenjen je predvsem za lastnike manjših, družinskih kmetij in ima odlično razmerje med močjo in ceno.

 

ZETOR Z GOZDARSKO NADGRADNJO

Popolnoma gozdarsko opremljeni traktorji Zetor z original opremo Zetor system.