Arhiv novic

Sreda, 26. oktober 2016

Zetor v Gorenju GTI našel zanesljivega prodajnega partnerja

Zetor v Gorenju GTI našel zanesljivega prodajnega partnerja

Predstavniki družbe Gorenje GTI, ki je dolgoletni distributer traktorjev Zetor za Slovenijo, so se v Brnu na sedežu družbe Zetor udeležili srečanja z njihovim vodstvom ter s češkim in slovenskim ministrom za kmetijstvo. Skupaj so si ogledali proizvodnjo ter se seznanili z načrti družbe Zetor, ki traktorje v Slovenijo prodaja že od leta 1961, po razpadu jugoslovanskega trga pa je zanesljivega poslovnega partnerja našla v Gorenju GTI.

 

Oba kmetijska ministra sta ocenila, da je sodelovanje med Slovenijo in Češko na področju kmetijstva in prehrane dobro, kljub temu pa obstaja še  veliko priložnosti za razvoj. Eno od teh je po razpadu jugoslovanskega trga ustvarila tudi družba Gorenje GTI, ki je leta 1993 postala generalni zastopnik za blagovno znamko Zetor pri  prodaji traktorjev in rezervnih delov na področju Slovenije. »V tem času smo prodali že več kot 4500 traktorjev. Ponašamo se tudi z odličnimi servisnimi storitvami, saj servisiranje  in vzdrževanje traktorjev  izvajamo prek lastne  servisne ekipe in pooblaščenih prodajalcev,« je povedala direktorica Gorenja GTI Cita Špital.

Strokovno usposobljeni serviserji Gorenja GTI, ki se redno izobražujejo  in so seznanjeni z vsemi tehničnimi novostmi, so zagotovilo za hitro, strokovno ter učinkovito odpravo okvar. S sodobno opremljenimi mobilnimi delavnicami so ves čas na terenu, v vozilih pa imajo tudi zalogo najnujnejših rezervnih delov in računalniško podprto diagnostiko, kar jim omogoča odpravo napake v najkrajšem možnem času.

 V Gorenju GTI poleg traktorjev blagovne znamke Zetor prodajamo tudi traktorje Massey Ferguson in Solis. Smo tudi generalni zastopnik viličarjev Toyota, medicinske opreme Philips in profesionalne opreme za catering  španskega proizvajalca Fagor. Ukvarjamo pa se tudi s prodajo metalurških izdelkov. Pri prodaji medicinske opreme in opreme za catering nudimo uporabnikom tudi celotno storitev inženiringa.

 

Zetor je prejel več Zlatih plaket na ocenjevanju kmetijske mehanizacije na sejmu AGRA v Gornji Radgoni, letos pa je model traktorja Forterra 140 HD uvrščen v finalni izbor za evropski traktor leta 2016.