Delovni stroji ISEKI

Traktorji ISEKI

Traktorji, traktorske kosilnice in večnamenska vozila priznanega japonskega proizvajalca Iseki so prava izbira za dela pri urejanju zelenih površin, parkirišč, voznih poti in dvorišč.

Serija Iseki TM

Serija Iseki TM - kompaktni traktorji serije TM so na voljo z dizelskimi motorji moči 24 in 30KM, ki razvijajo hitrosti do 24 km/uro. Prednosti traktorja so majhne dimenzije in sodoben hidrostatični menjalnik, ki traktor naredijo uporaben tudi na majhnem prostoru (mestne ulice, parki). 

Traktor se lahko s pripadajočimi priključki uporablja v kmetijstvu in komunalni dejavnosti ter za dela poleti (košenje) in pozimi (pluženje, posipanje).

Serija Iseki TH

Serija Iseki TH - traktorji serije TH so na voljo v 5 različnih modelih z razponom moči motorjev od 20 do 27 kW. Gre za trenutno najuspešnejšo serijo Iseki, saj se traktorji te serije uporabljajo za potrebe vzdrževanja, komunale, kmetijstva in gradbeništva.

Serija Iseki TG

Serija Iseki TG - gre za najmočnejšo serijo traktorjev Iseki. Dizelski turbo motorji so na voljo z močjo 29 in 34 kW (45 in 55 KM). Traktorje je mogoče opremiti z mehanskim menjalnikom 12+12 z invertorjem ali s sodobnim hidrostatičnim brezstopenjskim menjalnikom.

Traktorske kosilnice ISEKI

Serija Iseki TXG

Serija Iseki TXG - Traktorske kosilnice z dizelskim motorjem z močjo 18 kW so namenjene vzdrževanju travnatih površin. Traktorsko kosilnico je mogoče uporabljati tudi v gradbeništvu in komunalni dejavnosti. Prav zaradi svoje raznolikosti ta serija predstavlja nekakšno vmesno stopnjo med traktorski kosilnicami in kompaktnimi traktorji. 

Serija Iseki SF

Serija Iseki SF - profesionalne kosilnice serije SF z močjo od 15 do 27,2 kW so namenjene košenju velikih površin (golf igrišča, travniki). V zimskem času je kosilnice mogoče opremiti tudi s snežno frezo.

Serija Iseki SXG

Serija Iseki SXG - traktorske kosilnice z dizelskim motorjem (moč 15 in 18 kW) so namenjene vzdrževanju travnatih površin (mestni parki, igrišča, zelenice).