Traktorji SOLIS

Traktorji Solis so najhitreje rastoča traktorska blagovna znamka na evropskih tleh. International Tractors Limited (ITL) letno prizvede preko 100.000 traktorjev in jih pod blagovnima znamkama Solis in Sonalika prodaja na petih celinah. 

Traktorji Solis izpolnjujejo vse evropske predpise in imajo veljavno evropsko homologacijo. Dobro opremljeni, okretni in vzdržljivi traktorji Solis so prava izbira za dela v kmetijstvu, vrtnarstvu, sadjarstvu in vinogradništvu.

Ponudba traktorjev SOLIS

Solis 26

Z dolžino vrtnega traktorja je Solis 26 preprost za vožnjo in okreten tudi tam, kjer ni veliko prostora. Majhen, a močan in kompakten, Solis 26 opravi dela na obsežnih vrtovih, dvoriščih ali poljih: od prevoza tovora, košenja trave, oranja do vrste pomožnih opravil na kmetiji. Robusten in čvrst štirikolesni pogon (4WD) zagotavlja močan oprijem za dela s sprednjim nakladalnikom in z ostalimi priključki. Ker je Solis 26 dvignjen 20 cm nad tlemi in ima oljne zavore, ga je mogoče varno in učinkovito uporabljati tudi na neravnih in strmih terenih.

Solis 26 je opremljen s hidravličnim servo volanom, ki omogoča boljši nadzor med delom in več udobja za voznika. Na voljo je s pnevmatikami za kmetijstvo, travniškimi ali z industrijskimi pnevmatikami. Kabina je opcijska.

Oglejte si glavne karakteristike

razpri

Solis 50

Traktor SOLIS 50 je s svojo konstrukcijo in opremo sinonim za moč in vzdržljivost. Ta univerzalni traktor se izkaže pri uporabi v kmetijstvu, pa tudi pri komunalnih opravilih in transportu. Opremljen je s preverjenim in zanesljivim  tri valjnim motorjem z nizko porabo goriva in velikim navorom. Robustna konstrukcija, velika medosna razdalja, keramična sklopka, zavore v oljni kopeli in štiri kolesni pogon omogočajo uporabo traktorja Solis 50 tudi v najtežjih pogojih dela in na vseh vrstah terena. 

V serijsko opremo spadajo močna zadnja hidravlika, ki zmore do 1600 kg dviga, kompresor in homologirana varnostna kabina, ki je na voljo z klimatsko napravo ali brez nje. varnostni lok. Kot opcija so na voljo , hidravlične zavore za prikolico, prednja hidravlika, drsni priklop ter sprednji nakladalnik . 

Oglejte si glavne karakteristike

razpri

Solis 75 CRDi

Solis 75 CRDi, zanesljiva rešitev v  srednjem razredu zmogljivosti, je namenjen za delo s številnimi priključki na srednje velikih kmetijah, v gozdu, komunali in transportu. Na voljo je s kabino (klima in CD) ali z varnostnim lokom. Traktor Solis 75 CRDi je serijsko opremljen s kompresorjem, hitro vpenjalnimi rokami (kategorija II), radialnimi pnevmatikami, dodatnimi utežmi in drsnim hitrim priklopom. 

Serijsko vgrajena oprema zagotavlja zanesljivost,  vsestranskost in odlično okretnost v vseh pogojih uporabe. V traktor je vgrajen štiri valjni  motor s tehnologijo skupnega voda, ki se ponaša z velikim navorom in manjšo porabo goriva, sinhroniziran menjalnik 12x12 z mehanskim invertorjem. Solis 75 CRDi ponuja pravo mešanico moči in natančnosti za sodobne kmetovalce.

Oglejte si glavne karakteristike

razpri

Solis 75 CRDi NT

Solis 75 CRDi NT je kot traktor srednjega razreda namenjen za delo v vinogradih, sadovnjakih, oljčnih nasadih oz. tam, kjer potrebujete ozek, okreten in močan traktor.  Kompakten traktor je že serijsko opremljen tako, da omogoča delo s številnimi priključki.  

Solis 75 CRDi NT je na voljo z varnostnim lokom ( ROPS) ali varnostno  kabino, ki je serijsko opremljena s klimo in CD radiem. Vsak traktor je serijsko opremljen je s kompresorjem, hitro vpenjalnimi rokami (kategorija II), radialnimi gumami ( po izbiri), dodatnimi utežmi in priklopom za prikolico. 

Serijsko vgrajena oprema zagotavlja zanesljivost, vsestranskost in odlično okretnost v vseh pogojih uporabe. Traktor ima vgrajen močnejši štiri valjni Common rail motor z večjo prostornino in velikim navorom. Dodan je sistem hlajenja motorja (intercooler), močnejša zadnja hidravlika z robustnejšo konstrukcijo. Solis 75 CRDi NT ponuja pravo mešanico povečane moči in natančnosti za sodobne kmetovalce.

Oglejte si glavne karakteristike

razpri

Solis 90CRDi

Solis 90 CRDi je trenutno najmočnejši traktor v Solisovi paleti produktov za evropske trge. Odlikuje ga kakovosten motor s tehnologijo skupnega voda (CRDi common rail), ki izpolnjuje stroge norme EU ekoloških predpisov. Traktor se ponaša z visokim navorom in močnim zadnjim hidravličnim dvigalom (3000 kg), kar zagotavlja njegovo vsestransko uporabnost. 

Moderno oblikovan Solis 90 CRDi z udobno kabino, sinhroniziranim menjalnikom 12+12 in cestno hitrostjo 40 km/uro omogoča uporabniku visoko produktivnost pri njegovemu delu. Zaradi svoje zmogljivosti in karakteristik je primeren za uporabo tako na srednje velikih kot tudi na velikih kmetijah. Poleg bogate serijske opreme je na voljo mnogo dodatne opreme: prednji nakladalnik, prednja hidravlika, različne kombinacije pnevmatik.

Oglejte si glavne karakteristike

razpri