Regalni viličarji

Regalni viličarji iz družine REFLEX zagotavljajo zelo nizke stroške uporabe, zaradi izjemne produktivnosti, zanesljivosti in  nizkih stroškov vzdrževanja. Najnovejša AC tehnologija  omogoča maksimalno prilagoditev zmogljivosti viličarja glede na vrsto manipulacij in glede zahteve voznikov.

Na voljo so različne širine viličarjev, z različnimi dvižnimi višinami, nosilnostjo do 2500 kg.

  • Za delo na večjih višinah je primeren regalni viličar ReFlex RRE 140-250E, ki imajo vgrajeno kabino z naklonom. 
  • Za intenzivne manipulacije priporočamo uporabo viličarja ACi, ki ima vgrajene zavore z elektronsko regulacijo, kar omogoča večjo hitrost viličarja. 
  • Zaradi nižje cene in ožje šasije pa so viličarji iz družine M primerni za manj zahtevne logistične procese. 
  • Iz koncepta Reflex viličarjev pa izhaja tudi 4-potni regalni viličar Freflex, ki je primeren za prevoz daljših tovorov. 

Ponudba regalnih viličarjev BT

Viličarji Reflex M

Model Nosilnost (kg) Maks. višina dviga (m) Nagib
M12 1200 6 teleskop
M14 1400 6,3 vilice
M16 1600 8,5 vilice
Pošlji povpraševanje

Viličarji Reflex RRE 140-250

BT predstavlja novo generacijo regalnih viličarjev BT-pet novih modelov z nosilnostjo od 1400- 2500 kg in z višino dviga do 12,5 m.

Pri razvoju nove serije regalnih viličarjev so bili upoštevani štirje osnovni dejavniki: varnost, produktivnost, enostavno upravljanje in vzdržljivost- ki so ključne zahteve uporabnikov regalnih viličarjev.

Vsi regalni viličarji imajo večjo hitrost pri dvigovanju in spuščanju tovora ter večjo hitrost vožnje, kar omogoča krajše cikluse rokovanja s tovorom in večjo produktivnost. Na voljo so tudi viličarji za delo pri nizkih temperaturah, z nagibno in za vožnjo v regalih.

Pošlji povpraševanje

Viličarji Reflex RRE 140-250E

Viličarji iz družine Reflex E imajo enake karakterisitke kot regalni viličarji iz serije B, razen pomembne izjeme. 

Vsi modeli E  imajo vgrajeno kabino z naklonom, kar varuje voznikov vrat in ramena in omogoča hitrejši delovni proces. Nagib kabine je možen tudi pri viličarjih za delo pri nizkih temperaturah do -30°C.

Maksimalna nosilnost  viličarjev je 2500 kg in dvižna višina 12,5 metra.

Pošlji povpraševanje

Viličar Reflex za delo v hladilnici

Viličarji Reflex za delo pri nizkih temperaturah lahko imajo odprto ali zaprto  kabino, z naklonom ali brez naklona kabine.

Njihova izvedba je prilagojena delu na temperaturah do -35º C, s polno zaščito hidravličnega in električnega sistema ter ohišja viličarja.

Pošlji povpraševanje

Viličar Freflex

Viličar Freflex FRE 270 – 4-potni regalni viličar, ki je namenjen delu z dolgim tovorom, kot tudi manipulaciji s paletami v utesnjenem prostoru.

Maksimalna nosilnost viličarja je 2700 kg, možen je hidravlični razmak vilic od 540 do 2160 mm in višino dviga 8 metrov. 

Viličar je zelo stabilen zaradi 4-kolesne konstrukcije.

Pošlji povpraševanje