Polavtomatski viličarji

Autopilot

BT-jev  koncept viličarjev iz družine AUTOPILOT omogoča vožnjo viličarjev brez voznika, kjer se operacije  premikov blaga ponavljajo. Namestitev ali spreminjanje programa avtomatske vožnje viličarja je zelo enostavna, po potrebi ga lahko uporabljamo tudi kot klasični viličar. Viličarji so vodeni s pomočjo laserske tehnologije, njihova pot pa je določena s pomočjo Teach-In programa.

Voznik enostavno vodi viličar po željenih transportnih poteh, ki  si  jih viličar s pomočjo vgrajenega programa  shrani. Položaj viličarja usmerjajo pravilno nameščeni reflektorji. Poti viličarja je možno spreminjati, brez dodatnih stroškov .

AL viličarji so primerni za  delo v proizvodnji, kjer se enostavni procesi pojavljajo v enakem zaporedju, npr. dobava blaga med proizvodnjo linijo in skladiščem. Uporaba  polavtomatskih viličarjev sprošča potrebo po delavcih, ki jih lahko zaposlimo na drugih področjih, kar predstavlja bistveni prihranke pri stroških. Sistem omogoča do 112  različnih postaj, s kontrolo od 2-10 viličarjev. Maksimalna nosilnost viličarjev je 2400 kg.

Pošlji povpraševanje

Radioshuttle

BT nudi napredno rešitev za intenzivne manipulacije blaga. Radioshuttle je namenjen skladiščnim sistemom, kjer je nameščeno nekaj vrst različnega blaga. Posebna regalna konstrukcija omogoča maksimalno izkoriščenost prostora, idealen je tudi za delo v hladilnicah.

Celoten sistem je zasnovan na Radioshuttlu- podstavku na električni pogon, ki prevaža palete znotraj regalne konstrukcije. Radioshuttle prejema ukaze preko brezžičnega upravljalca ter se lahko hitro in enostavno prestavlja  na različne lokacije s pomočjo  standardnega viličarja. Vgrajeni senzorji omogočajo natančno ustavitev Radioshuttle v regalnem hodniku, s čimer je zagotovljena maksimalna izkoriščenost regalne konstrukcije. Sistem je primeren za FIFO in FILO operacije.

Medtem ko BT Radioshuttle prevaža blago, lahko voznik viličarja opravlja dela na ostalih področjih. Iz ene kontrolne točke se lahko upravlja več enot. 
Velikost Radioshuttle se lahko prilagodi različnim  dimenzijam palet. Njegova nosilnost je 1000 ali 1500 kg.

Pošlji povpraševanje