Čelni električni viličarji

Čelni viličarji predstavljajo osnovo pri skladiščenju in distribuciji, kjer se tovor nalaga, odlaga in prevaža. Viličarji Toyota proizvajalca Toyota Material Handling Europe postavljajo standarde v industriji glede varnosti, produktivnosti, zanesljivosti, udobja in prijaznosti do okolja. Električni viličarji Toyota so visoko zmogljivi in učinkoviti viličarji brez izpušnih emisij. S 3 ali 4-kolesno izvedbo, baterijami kapacitete 24, 48 in 80V in nosilnostjo od 1 do 8,5 ton je viličar Toyota zagotovo viličar, ki bo zadovoljil vaše potrebe. Toyota AC2 Power System postavlja električne čelne viličarje na visok nivo učinkovitosti in povečuje produktivnost. Toyota viličarji imajo tudi edinstven SAS sistem - Sistem aktivne stabilnosti, to je ekskluzivna tehnologija za nadzor stabilnosti viličarja.

Ponudba čelnih električnih viličarjev

Čelni električni viličar: Toyota Traigo 24

Odkrijte prednosti Toyota 24-voltnih električnih čelnih viličarjev

Najbolj kompaktni modeli naših električnih čelnih viličarjev so 3-kolesni Toyota Traigo 24 viličarji. Zlahka so vodljivi v ozkih področjih, zaradi česar so idealni za manipulacijo v ozkih prehodih. Ponuja široko paleto kabin za notranjo ali zunanjo uporabo. Vsi čelni viličarji so opremljeni s Toyota SAS sistemom in z zmogljivimi trifaznimi motorji za maksimalno varnost in produktivnost.

Čelni električni viličar: Toyota Traigo 48

Odkrijte vrednost visokokakovostnih 48-voltnih električnih čelnih viličarjev Toyota

Za visoko intenzivnost uporabe je na voljo serija Toyota Traigo 48, ki vključuje 11 modelov čelnih viličarjev z 48-voltno baterijo in nosilnostjo do 2 toni. 4-kolesni viličarji Toyota Traigo 48 omogočajo večjo stabilnost na neravnih tleh, medtem ko 3-kolesni modeli ponujajo boljšo okretnost in krajši radij obračanja. Primerni so za notranjo in zunanjo uporabo ter ponujajo dvig do višine 7,5 metra. Na voljo so tudi z Li-ionsko baterijo, kar omogoča delovanje v več izmenah brez menjave baterije.

Čelni električni viličar: Toyota Traigo 80

Visokozmogljivi viličarji serije Traigo 80 imajo 80-voltni akumulator in lahko dvignejo 5 tonski tovor do višine 6,5 metra. Primerni so za manupulacijo več palet. Z združitvijo zmogljivih Toyotinih AC elektromotorjev z naprednimi tehnologijami se ustvarjajo prihranki energije in zagotavljajo neprekosljivo zmogljivost in daljši operativni čas.

Čelni električni viličar: Toyota Traigo HT

Z največjo potovalno hitrostjo in najhitrejšim dvigovanjem v svojem razredu je naš čelni električni viličar Traigo HT idealna izbira za težka opravila, ki zahtevajo največjo natančnost in produktivnost. Primeren je za prevoz več palet hkrati. Vsi modeli Toyota Traigo HT so opremljeni z varnostnimi funkcijami kot je SAS nadzor poravnave vilic v horizontalni položaj, ki zagotavlja hitro poravnavanje palet in pomaga preprečiti škoda na tovoru.