Čelni viličarji plin/diesel

Čelni viličarji predstavljajo osnovo pri skladiščenju in distribuciji, kjer se tovor nalaga, odlaga in prevaža. Viličarji Toyota iz Toyota Material Handling Europe postavljajo standarde v industriji glede varnosti, produktivnosti, zanesljivosti, udobja in prijaznosti do okolja. Diesel in plinski motorji viličarjev Toyota so optimalno učinkoviti in namenjeni predvsem za zunanjo uporabo. Z najnovejšo varnostno tehnologijo in ergonomijo ter nosilnostjo od 1.5 do 8.0 ton je viličar Toyota zagotovo viličar, ki bo zadovoljil vaše potrebe. Toyota viličarji imajo tudi edinstven SAS sistem-Sistem aktivne stabilnosti, to je ekskluzivna tehnologija za nadzor stabilnosti viličarja.

Ponudba čelnih viličarjev plin / diesel

Čelni viličar: Toyota Tonero (15-35)

Serija čelnih viličarjev Toyota Tonero vključuje dizelske in plinske modele nosilnosti do 3,5 tone in višino dviga do 7 metrov. Pri širokem izboru kabin za vse vremenske razmere in s Toyota SAS sistemom je naš Tonero čelni viličar idealen za uporabo na prostem.

Čelni viličar: Toyota Tonero (35-80)

Različni modeli čelnih viličarjev z močnimi motorji na dizel ali plinski pogon so idealni za zunanjo intenzivno uporabo. Toyota viličarji serije Tonero imajo tudi edinstven SAS sistem - Sistem aktivne stabilnosti, to je ekskluzivna tehnologija za nadzor stabilnosti viličarja. Za boljšo ergonomijo so opremljeni s popolnoma nastavljivim sedežem in veliko stopnico za vstop, medtem ko je viličar zasnovan za vzdržljivo in dolgotrajno delovanje.