Komisionirni viličarji

Razpon komimisionirnih viličarjev serije BT Optio je zasnovan tako, da izpolnjujejo različne zahteve glede vodljivosti,  nosilnosti, dvižnimi višinami in uporabo. Devet modelov BT Optio serije L je primerenih za pobiranje tovora na prvem in drugem noviju. Z M-serijo se pobiranje poveča na 6,3 metrov in do 12 metrov z H-serijo. Vsi viličarji se lahko uporabljajo tudi v hladilnicah.

Ponudba komisionirnih viličarjev

Komisionirni viličar: BT Optio L-serija

BT Optio L-serija je sestavljena iz devetih različnih modelov z različnimi možnostmi v nosilnosti, višini komisioniranja in dolžini vilic. Z vilicami dolžine do 3375 mm in pobiranjem do višine 2,8 metra, lahko vozniki izbirajo med različnimi funkcijami, ki ustrezajo njihovim potrebam za ravnanje s tovorom. Vsi viličarji L-serije  vključujejo BT POWERDRIVE sistem, integrirani pogonski in krmilni sistem, ki zagotavlja visoko zmogljivost, z enostavno in učinkovito kontrolo pogonskega sistema. OSE250 (P) je na voljo z Li-ionsko baterijo za večizmensko delo.

Komisionirni viličar: BT Optio M serija

Raziščite našo široko paleto komisionirnih viličarjev M-serije

Viličarji iz M-serije so namenjeni komisioniranju do višine 6300 mm, z nosilnostjo 1000 kg. Viličarji so primerni za uporabo v ozkoregalnih hodnikih v distirbucijskih centrih s hrano, gospodinjskimi aparati in farmacevtskimi izdelki. 
Vsi OME viličarji imajo vgrajen Optipace sistem, ki elektronsko uravnava hitrost, pospeševanje in zaviranje, glede na višino dviga viličarja, kar omogoča optimalno hitrost in pospeševanje viličarja glede na višino stojiščne platforme. Modeli z oznako W omogočajo tudi dostop na paletno mesto.

Komisionirni viličar: BT Optio H-serija

Komisioniranje na veliki višini z BT Optio H-serijo

Za komisioniranje na najvišji višini v svojem razredu, nudi H-serija kompaktno obliko in edinstvene varnostne lastnosti. Je idealen za delo v ozkih prostorih in možno je tudi tirno ali žično vodenje. S prostorno kabino in veliko potovalno hitrostjo ponuja največjo fleksibilnost pri delu in pomaga zniževati stroške.