Nizkodvižni viličarji

Nizkodvižni paletni viličarji Levio so primerni za prevoz palet, naklad in razklad ter komisioniranje. Viličarji so hitri in močni, s poudarkom na varnosti in enostavni uporabi. Lahko so z ali brez stojiščne platforme, s fiksno zaščito za voznika zadaj ali s fiksnimi zaščitnimi stranskimi loputami ter so primerni za uporabo v skladiščih in trgovinah.
Vsi standardni modeli Levio viličarjev se lahko uporabljajo v hladilnicah.

Nizkodvižni paletni viličarji Levio so kompaktni viličarji, enostavni za uporabo, z nizkimi stroški vzdrževanja in učinkovitim AC pogonskim motorjem. Posebno oblikovano ohišje in položaj koles pripomoreta k dobri okretnosti in varnosti viličarja. Centralni položaj krmilne ročice in ročne kontrole za upravljanje zagotavljajo izredno ergonomičnost za viličarista ter maksimalno produktivnost in varnost. Na voljo so tudi modeli s stojiščno platformo ali sediščem. Viličarji Levio so opremljeni z Click-2-creep funkcijo-funkcija za počasno vožnjo z dvignjeno krmilno ročico ali krmilno ročico v normalnem položaju. Ta funkcija omogoča enostavno krmiljenje v posebno ozkih prostorih. Vsi viličarji imajo AC pogonski motor, integriran sistem za vožnjo, varnostne funkcije in učinkovito delajo v hladnem okolju.

Ponudba nizkodvižnih viličarjev

BT Levio W-serija

Odkrijte možnosti uporabe BT Levio viličarjev

BT Levio W-serija ponuja 6 modelov nizkodvižnih viličarjev, vključno s kompaktnim viličarjem Minimover LWE 130, ki je primeren za manj zahtevno uporabo in viličarjem LWE200, ki je lahko dobavljiv z LI-ion baterijo za večizmensko delo. Nosilnost viličarjev je do 2500 kg.

BT Levio P-serija

Prednosti uporabe nizkodvižnih viličarjev

BT Levio P-serija ponuja 3 modele nizkodvižnih viličarjev. Ti viličarji so primerni za uporabo na področjih, ki zahteva visoko zmogljivost in hitrost vožnje. Imajo zložljivo stojiščno platformo,Click-2-creep funkcijo-upravljanje viličarja s krmilno ročico v vertikalnem položaju in integriran sistem za vožnjo, kar omogoča nadzor nad viličarjem v ozkih hodnikih in večjo hitrost na daljših razdaljah. Na voljo so Li-ion baterije za večizmensko delo.

BT Levio R-serija

Viličarji R-serije so primerni za intenzivni prevoz težkih tovorov, posebej na dolgih razdaljah. Kabina s sedalom omogoča varnost in udobnost za voznika. Za dodatno varnost je možna tudi varnostna streha.

BT Levio S-serija

Ob kompaktnih dimenzijah in vrhunski okretnosti S-serija omogoča največjo varnost za voznika, ki stoji bočno glede na smer vožnje. Primeren je za naklad in razklad na daljših transportnih poteh.