Ozkoregalni viličarji

Viličarji serije BT Vector so idealni pri optimizaciji skladiščnih prostorov v zelo ozkih hodnikih. Ta serija ponuja viličarje brez dviga kabine za visoke hitrosti bočnega ravnanje s paletami ter viličarje z dvigom kabine za ravnanje s paletami in komisioniranje na velikih višinah. Z dvigom do 14,8 m in nosilnostjo do 1,5 tone so sposobni delovanja v zelo ozkih prostorih (širine minimalno 1460 mm). Vodeni so lahko preko žice in magneta ali preko tirnic. Vsak VNA viličar ponuja odlične zmogljivosti, v kombinaciji z varnostjo in udobjem za voznika. Vsi so sposobni delovati v ohlajenih okoljih.


Ponudba ozkoregalnih viličarjev

Ozkoregalni viličar: BT Vector R-serija

R- serija brez dviga kabine je optimizirana za hitro delo v zelo ozkih delovnih hodnikih. So visokoregalni viličarji s tropoložajno glavo in rotacijskimi vilicami. Asinhronski motor in Optipace sistem dajejo viličarju maksimalno zmogljivosti. Z dvigom do 11,3 m in nosilnostjo do 1,5 tone omogočajo varno delo z vgrajenim BT Optipace sistemom. Ta optimizira hitrost vožnje in dviga glede na višino in težo tovora. 

Ozkoregalni viličar: BT Vector C serija

BT Vector C-serija ponuja tri modele viličarjev z nosilnostjo do 1,35 tone. Omogočajo klasično dvigovanje palet, kot tudi komisioniranje na višini v ozkih delovnih hodnikih. Viličarji so lahko žično ali tirno vodeni in lahko dvigujejo tovor do višine 13,6 metrov. Pri enem modelu se vilice pomikajo  na desno in levo stran in pri tem ni potrebno obračanje tovora pri menjavi regalnega hodnika, kar bistveno skrajša čas manipulacij v skladišču.

Ozkoregalni viličar: BT Vector A serija

Dva modela BT Vector A-serije  (Advance) nudita zaradi sestavljene šasije izjemno okretnost pri vožnji po regalnem hodniku in pri zavijanju v drugi hodnik. Z višino dviga do 14,3 metra, največjo nosilnostjo do 1,5 tone ter sta lahko vodena preko žice ali tirnice viličarja omogočata komisioniranje in delo s paletami na veliki višini.