Regalni viličarji

Regalni viličarji iz družine REFLEX zagotavljajo zelo nizke stroške uporabe, zaradi izjemne produktivnosti, zanesljivosti in  nizkih stroškov vzdrževanja. Najnovejša AC tehnologija  omogoča maksimalno prilagoditev zmogljivosti viličarja glede na vrsto manipulacij in glede zahteve voznikov. 

Na voljo so različne širine viličarjev, z različnimi dvižnimi višinami, nosilnostjo do 2500 kg:

  • Za delo na večjih višinah je primeren regalni viličar Reflex RRE 140-250E, ki imajo vgrajeno kabino z naklonom. 
  • Za intenzivne manipulacije priporočamo uporabo viličarja ACi, ki ima vgrajene zavore z elektronsko regulacijo, kar omogoča večjo hitrost viličarja. 
  • Zaradi nižje cene in ožje šasije pa so viličarji iz družine M primerni za manj zahtevne logistične procese. 
  • Iz koncepta Reflex viličarjev pa izhaja tudi 4-potni regalni viličar Freflex, ki je primeren za prevoz daljših tovorov.


Ponudba regalnih viličarjev

BT Reflex B serija

Poskusite kvalitetno in gladko delovanje z novo BT Reflex B serijo

BT Reflex B-serija prinaša enostavnost, varnost in učinkovitost, ki so bistvene lastnosti za osnovni viličar. Še posebej so primerni za industrijo in vključuje višine dviga do 8,5 metra. BT Reflex B-serija nadaljuje izjemno učinkovitost družine s pomičnim teleskopom, ter je opremljen z nagibom vilic za večjo varnost in nadzor obremenitve.

BT Reflex R/E serija

Gnan z energetsko učinkovitim AC motorjem, serija BT Reflex R in E zagotavlja učinkovito delo, ki vključuje visoko dvigovanje s težkimi bremeni. Za delo na visokih višinah nudi BT Reflex E-serija edinstven nagib kabine, ki zmanjšuje obremenjenost voznika, hkrati pa ponujajo varnejše in bolj natančno vodljivost. Na voljo so tudi viličarji za delo pri nizkih temperaturah.

BT Reflex N serija

Z ozko zasnovo šasije in 360 ° krmiljenjem ponujajo regalni viličarji BT Reflex N-serije večjo okretnost. Nastavljiv sedež in kontrole ter odlična preglednost zagotavljajo visoko stopnjo udobja in učinkovitosti operaterja. S hitrostjo vožnje do 11 kilometrov na uro in elektronsko kontrolo vilic ponuja natančno in nemoteno delovanje.

BT Reflex F serija

Odkrijte zmogljivosti BT Reflex viličarjev serije F

Na podlagi R-serije razviti 4 potni regalni viličar BT Reflex F-serije ponujaja AC tehnologijo,odlično preglednost skozi teleskop, 360 ° krmiljenje in stransko menjavo baterije za večjo produktivnost in okretnost. Primeren je za težja opravila. Zaradi hidravličnega razmika vili,c  je naš 4 potni viličar sposoben obvladovati konvencionalne palete in dolge bremene, kot so jekleni nosilci in plastičnih cevi.

BT Reflex O-serija

Znižajte stroške z edinstvenimi lastnostmi BT Reflex regalnimi viličarji

Ker si deli ključne lastnosti BT Reflex serije, tudi O-serija ponuja AC tehnologijo, 360 stopinjsko krmiljenje in napredni Transitional Lift Control System. Z višjo oddaljenostjo od tal in super elastičnimi kolesi, so ti viličarji idealni za delo v notranjem in zunanjem okolju. Z lahkoto delujejo na nagibih, prehodih, toplem asfaltu in celo na grobih in neravnih površinah.