Visokodvižni viličarji

Visokodvižni viličarji so primerni za pobiranje in odlaganje tovora, za manipulacijo z dvema paletama, komisioniranje in horizontalni transport. Različni modeli imajo nosilnost  do 2000 kg in višino dviga do 6300mm. Vsi viličarji Staxio so namenjeni za uporabo v hladilnicah.


Ponudba visokodvižnih viličarjev

BT Staxio W serija

BT Staxio W-serija ponuja 17 različnih visokodvižnih viličarjev. Viličar minimover HWE je primeren za manj zahtevno manipulacijo. Modeli SWE080L - SWE200D so primerni za srednje do visoko zahtevne manipulacije, pobiranje in odlaganje tovora, za horizontalni transport ter za komisioniranje. Viličarji so varni in trpežni, z nosilnostjo do 2000 kg.

BT Staxio P serija

BT Staxio P-serija ponuja široko in raznoliko paleto viličarjev s platformo. Ti viličarji so najbolj primerni za intenzivno pobiranje in odlaganje tovora v trgovinah in tovarnah in za horizontalni prevoz tovora na dolge razdalje. BT Staxio SPE dosega najvišje višine dviganja v svojem razredu.  Viličarji so tudi idealni za delo v ozkih prostorih in razkladanje tovornjakov. Na voljo so tudi z Li-ionsko baterija za večizmensko delo.

BT Staxio S-serija

BT Staxio W-serija ponuja 5 različnih modelov visokodvižnih viličarjev, ki so vzdržljivi in varni. Nekateri modeli  imajo zaščito voznika s streho nad glavo, kar omogoča intenzivno delo na višinah do 6,3 m. Viličar SSE 160D je primeren za naklad in razklad tovora, za horizontalen prevoz tovora na daljše razdalje in za pobiranje tovora v ozkih prostorih.

BT Staxio R-serija

Prostorna kabina zagotavlja popolno zaščito za viličarista,  udobnost pa je zagotovljena s prilagodljivim sedežem, udobnim naslonom za roko in armaturno ploščo. Dobra preglednost teleskopa in zaščitna streha zagotavljata varno pobiranje in odlaganje tovora na vseh višinah dviga.