Ročni viličarji

BT Movit in Toyota Tracto vlečna vozila zagotavljajo večjo varnost in učinkovitost v horizontalnem transportu in  komisioniranju. Omogočajo vleko na paletah ali na vozičkih. Naša vlečna vozila so primerna za zunanjo in notranjo uporabo v proizvodnji, na letališčih, železniških postajah in v pristaniščih. Vlečna vozila se razlikujejo glede na namen uporabe, razdalj, obremenitve in pogostosti uporabe.

Ponudba vlečnih vozil

Vlečno vozilo: BT Movit W serije

Narejen za vleko vozičkov BT Movit W-serije zmanjša utrujenost, povečuje produktivnost in zmanjšuje tveganje za poškodbe. Te kompaktne vozički imajo sposobnost vleči do 1,5 tone.

Vlečno vozilo: BT Movit N serije

Vlečni traktorji BT Movit N- serije s stojiščem so primerni za vleko lahkih tovorov ali za komisioniranje. Ozka zasnova podvozja in nizka 70 milimetrska stopnica daje voznikom izboljšano okretnost in udobje med manipulacijo tovora. Lahka in vsestranska vlečna vozila so idealni za pisarne, manjše trgovine, skladišča, hotele, tovarne in bolnišnice.

Vlečno vozilo: BT Movit S serije

Raziščite edinstvene funkcije BT MOVIT vlečnega vozila s stojiščem

BT MOVIT S-serija vlečnih vozil nudi vlečno zmogljivostjo do 5 ton. Primerno vleko kot tudi za komisioniranje. Naša S-serija je opremljena z napredno BT Powerdrive tehnologijo za integrirani pogonski in kontrolni sistemi za izboljšano zmogljivost, učinkovitost in preprosto uporabo. Elektronski zavorni sistem in optimizirano delovanje vozila, ki prilagaja hitrost v ovinkih, zmanjša obrabo pogonskih koles in izboljša vozne lastnosti.

Vlečno vozilo: Toyota Tracto S serije

Toyota Tracto S-serija je ima 2 in 4 tone vlečne zmogljivosti. Izdelana je za optimalno varnost, udobje in produktivnost. 48-voltni električni sistem in AC motorji, ki skoraj ne potrebujejo vzdrževanja, zagotovijo vzdržljivost in moč, ki je potrebna za hitro in učinkovito delo.

Vlečno vozilo: Toyota Tracto R serije

Idealno za delo, ki vključuje daljše potovalne razdalje in potrebuje večje vlečne zmogljivosti.Toyota Tracto R-serija s sedalom ponuja modele z električnim motorjem in motorjem na notranje zgorevanje. R-serija vlečnih vozil je zasnovana za intenzivno delo, kot je oskrba proizvodnih linij. Za najbolj zahtevna dela je R-serija električnih vlečnih vozil opremljena z zmogljivimi, energetsko učinkovitimi AC motorji, medtem ko so motorni modeli opremljeni s trpežnimi Toyota motorji za maksimalno učinkovitost.