Servis viličarjev

Izbira zanesljivega servisnega partnerja je ključna za nemoteno delovanje vaših viličarjev. Podpora kot je potrebujete, v trenutku, ko jo potrebujete. Servis viličarja po vaših željah: preventivno vzdrževanje in/ali intervencijska popravila.
Redno vzdrževanje viličarja preprečuje okvare in zniža stroške popravil. Naši serviserji izvajajo servisne posege v vaših prostorih ali v dobro opremljeni centralni delavnici. Svoje znanje neprestano nadgrajujejo in se izobražujejo pri izkušenih inštruktorjih Toyote. V izvedbo popravil vključujemo tudi razvejano mrežo pogodbenih partnerjev. Zaveze iz vzdrževalnih pogodb vestno izpolnimo. Nudimo vam različne servisne pogodbe, ki zmanjšujejo zastoje v vašem poslovanju:
  • preventivno vzdrževanje: v dogovorjenih  rokih in obsegu
  • popolno vzdrževanje: preventiva, popravila, nadomestni viličar, možnost servisa 24/7 in
  • nadzora s Toyota I-Site  
Potrebujete rezervni del? Na zalogi imamo rezervne dele po priporočilih proizvajalcev viličarjev. Originalni rezervni deli ohranjajo kakovost vašega viličarja, zagotavljajo njegovo vzdržljivost in varnost.Nudimo tudi trening voznikov viličarjev s poudarkom na varnem in učinkovitem delu z viličarjem.
Servis viličarjev:


E-pošta: robert.dolinsek@gorenje.si 
Tel: +386 (0)3 899 27 97 

Vodja servisa:

E-pošta: tomaz.pudic@gorenje.si 
Tel: +386 (0)3 899 10 39

Nabava in prodaja rezervnih delov:

E-pošta: irena.strmcnik@gorenje.si 
Tel: +386 (0)3 899 14 01