Visokoregalni viličarji

Podjetja, ki se odločajo za nakup visokoregalnih viličarjev, želijo čim bolje izkoristiti skladiščni prostor.  BT-jevi  visokoregalni viličarji imajo vgrajeno opremo, ki omogoča hitro in učinkovito delo, ob minimalni rabi skladiščnega prostora.

  • Viličarji iz družine VECTOR, z dvigom kabine so namenjeni  za komisioniranje in za maniipulaciji s paletami. 
  • Viličarji VEFLEX, brez dviga kabine, pa so namenjeni delu s paletami.

Ponudba visokoregalnih viličarjev BT

Vector VCE100, VCE120, VCE 135

Vector VCE100/120 je viličar z dvigom kabine za komisioniranje in dvigovanje palet, nosilnosti 1000/1200kg, dvig platforme do višine 8350 mm in dvigom vilic do višine 9540 mm.

Vector VCE 135 je viličar z dvigom kabine za komisioniranje in dvigovanje palet teže 1350 kg do višine 7,5 metra in nosilnosti 800 kg do višine 12 metrov.

Ročice za upravljanje z viličarjem so nameščene na levi in desni strani viličarja in omogočajo vožnjo viličarja in stoječega ali sedečega položaja.

Moderna asihronska tehnologija zagotavlja  uporabniku dobro zmogljivost, zanesljivost in nizke stroške vzdrževanja  viličarja.

Pošlji povpraševanje

Vector VCE150A

Vector VCE150A  je viličar z dvigom kabine do višine 14,3 metre z nosilnostjo 1500 kg do višine 10 metrov. 

Hitrost vožnje 12 km  v kombinaciji z Optipace-om omogoča maksimalne zmogljivosti viličarja v vseh situacijah. Zaradi sestavljene šasije je viličar izjemno okreten pri vožnji po regalnem hodniku in pri zavijanju v drugi hodnik. Štiri  kolesa  pripomorejo k večji stabilnosti viličarji in nižji obremenitvi tal. 

Premikanje vilic po tračnem sistemu  omogoča premik tovora brez tresljajev in učinkovito manipulacijo  na vseh višinah.

Napreden BT-jev dvižni sistem znižuje moč in energijo, ki je potrebna pri dvižnem ciklusu. Asihronski pogon in regenerativno zaviranje dajejo viličarju maksimalne zmogljivosti  med dvema delovnima izmenama z enostavnim polnjenjem baterije.

Pošlji povpraševanje

Vector VCE125ASF

Viličar Vector VCE 125 A SF je kombiniran viličar namenjen  hitrim in enostavnim manipulacijam s paletami v zelo ozkih regalnih hodnikih.

Pri tem modelu viličarja se vilice pomikajo  na desno in levo stran in pri tem ni potrebno obračanje tovora pri menjavi regalnega hodnika, kar bistveno  skrajša čas manipulacij v skladišču.
  • Nosilnost viličarja je 1250 kg do 12 metrov višine in 1000 kg do 13,3 m višine. 
  • Ostale karakteristike viličarja so enake kot pri modelu VCE 150 A. 
Pošlji povpraševanje

Veflex VRE150

Viličar VRE150 je visokoregalni viličar s tropoložajno glavo in rotacijskimi vilicami. Primeren je za uporabo v zelo ozkih delovnih hodnikih. Asinhronski motor in Optipace sistem dajejo viličarju maksimalno zmogljivosti.

Izbirate lahko med različnimi širinami in dolžinami šasije, kar omogoča izbiro ustreznega viličarja glede na zahteve manipulacije. Maksimalna dvižna nosilnost je 1500 kg in višina dviga do 11 metrov.

Zmogljivostne karakteristike viličarja (hitrost vožnje, pospeševanje, krmiljenje...) je možno popolnoma programirati in jih prilagoditi različnim zahtevam operaterjev in pogojev dela. Zagon viličarja s PIN-kodo, ki vključuje tudi avtomatični izklop viličarja, onemogoča uporabo viličarja nepooblaščenim osebam.

Prostor za operaterja zagotavlja udobje pri vožnji z možnostjo prilagoditve krmilnega kolesa, kontrolne plošče in sedeža.

Pošlji povpraševanje


Veflex VRE125

Viličar VRE125 je visokoregalni viličar s tropoložajno glavo in rotacijskimi vilicami. Primeren je za uporabo v zelo ozkih delovnih hodnikih. Asinhronski motor in Optipace sistem dajejo viličarju maksimalno zmogljivosti.

Izbirate lahko med različnimi širinami in dolžinami šasije, kar omogoča izbiro ustreznega viličarja glede na zahteve manipulacije. Maksimalna dvižna nosilnost je 1250 kg in višina dviga do 6700 metrov.

Zmogljivostne karakteristike viličarja (hitrost vožnje, pospeševanje, krmiljenje...) je možno popolnoma programirati in jih prilagoditi različnim zahtevam operaterjev in pogojev dela. Zagon viličarja s PIN-kodo, ki vključuje tudi avtomatični izklop viličarja, onemogoča uporabo viličarja nepooblaščenim osebam.

Prostor za operaterja zagotavlja udobje pri vožnjo z možnostjo prilagoditve krmilnega kolesa, kontrolne plošče in sedeža.

Pošlji povpraševanje

SHM080/SHL080

Viličar SHM/SHL je idealen za manjše trgovine, kjer se ne zahteva pogosto rokovanje s tovorom na nižjih višinah.

Dvižna nosilnost viličarje je 800 kg, dvig maksimalno 1600 mm in je  lahko električni  ali ročni.

Pošlji povpraševanje

Škarjasti viličar HHM100/HHL100

Viličar HHM/HHL omogoča ergonomično rokovanje s tovorom. Dvižna nosilnost je 1000 kg, maksimalen dvig 810 mm.

HHM100 – Ročni dvig vilic

  • Hitri dvig je v standardni opremi z avtomatičnim prenosom na normalen dvig s tovorom nad 250 kg nosilnosti. 
  • Kratka dolžina viličarja zagotavlja majhen radius obračanja. 

HHL100 – Elekrični dvig vilic

  • Če je baterija prazna, se vilice lahko dvignejo ročno. 
  • GEL baterija, ki ne potrebuje vzdrževanja. 
  • Vgrajen polnilec z ločenim kablom za polnjenje. 
  • Varnostna zavora, ki se lahko uporablja kot ključ. 

Pošlji povpraševanje

Škarjasti viličar iz nerjavečega jekla HHM100I/HHL100I

Viličar je primeren za uporabo v korozivnem  okolju ali v okolju, kjer se zahteva visok higienski standard – kot so prehrambena ali farmacevtska industrija.

Viličar ima lahko električni ali ročni dvig vilic.

  • Ohišje, vlečni drog in ležaji koles pod vilicami so iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo viličarja. 
  • Enostavno čiščenje. 
  • Vgrajen polnilec. 

Prilagodljivi stabilizatorji avtomatično zavirajo delovanje viličarja, kadar so vilice dvignjene in zagotavljajo varnost in stabilnost med delovanjem.

Pošlji povpraševanje